WOLF 2.0 - SPANSKE BEKENDELSER

 

 

"Den excentriske og dekadente komponist Hugo Wolf diverterede 1890'ernes Wien med sin "Spanisches Liederbuch". Mezzosopranen Trine Bastrup Møller og pianisten Julie Andkjær Olsen kommer nu med en opdateret version af det usædvanlige fin-de-siecle lied-værk. Sammen med barytonen Lasse Bach og skuespilleren Paco Fernandez opfører de Wolfs lieder og blander sangene med flamencodans og skuespil, hvor også publikum vil blive inddraget. Det er en forestilling, som udfordrer den klassiske koncertsituation."

Wolf var vild med spanien. Teksterne til disse hans spanske sange er tyske oversættelser fra romantikken af ældre spanske digte og folkeviser. Der er masser af gennemående temaer i den spanske sangbog, men ingen egentlig handling. I forestillingen stykkes små handlingsforløb sammen sangene imellem, i historier, der mest af alt handler om meget unge menneskers første møde med kærligheden, de voldsomme, modstridende følelser, man oplever i den forbindelse, den ekstatiske glæde og afgrundsdybe sorg, weltschmerz og overfladiske drillerier, som de kunne tænkes at udspille sig på tavernaer, på byens pladser og i sovekammeret. God fornøjelse!

 

DET SAGDE PUBLIKUM OM FORESTILLINGEN:

- den mest medrivende og inspirerende koncert/skuespil/danseteater jeg nogensinde har oplevet 

- Når man elsker Wolf, bliver man dybt taknemmelig over det kæmpe arbejde og talent, der ligger bag denne dejlige aften. Hjertelig tak!

- Formidabelt, henrivende, medrivende og fantastisk opløftende. Tusind tak for en tur op og ned i følelserne.

- Ret fabelagtigt, OLÉ !

- I åbner op for de store følelser og favner os alle i deres sitren glæde og vold! Meget flot oplevelse, overraskende og gribende. Gør det igen og igen og igen og ...

 

 

BILLEDER FRA FORESTILLINGEN

 

 

 

fotos: Henriette Bachmann